Ver ci never,kazdy je super

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

3.kapitola

MY CREEPYPASTA MILLY A taký bol prvý deň.Len problém bol niekam ísť.Veď do domu ísť už nemôžem,irčite už našli mojich rodičov a nechcem skončiť v base.Tak som zašla do mesta a niečo som si našla to niečo bola lavička.No dobre prvá noc sa mi nepodarila.Zobudila som sa o 4:55.Zobudil ma nejaký strážnik,že vraj toto je súkromný pozemok.Tak potom prečo tam chodí tak veľa ľudí ty mudrc!!Noo nevadí aspoň som mala čas si spraviť úlohy.Keď som ich mala hotové začalo mi strašne škŕkať v bruchu.Začala som kričať,,Aaaaaa ja chcem jesť!!!!!!".Ale namiesto toho aby mi niekdo niečo dal len na mňa všetci čumeli ako na blázna!!.Keď už bolo 7:55 rýchlo som sa ponáhľala do školy.Prišla som do triedy,sadla som si do lavice a nachystala som sa na hodinu.1.hodina Slovenčina.Mali sme našu triednu,bola to divná hodina.Jakub dostal 5 lebo sa neučil a netušil že ho učiteľka vyskúša.Chudák je miho ľúto ale iba trocha fakt!! Je otporne krásny eeeee teda otporne lenivý.XDDDDD

creepypasta Milly | stály odkaz

Komentáre

  1. Nechápem
    Tak jo, absolutně nechápu, co se děje. Jak Milly vypadá? Co je přesně s její mámou a otcem? Kolik jí je? Kde se naučila číst, psát a poznávat hodiny, když její rodiče jsou mrtví?
    Rozhodně by milly mohla být dobrá creepypasta. Jen si ji trošku promyslet, rozepsat a tak. Přijde mi, že ji sem házíš jen tak od boku. Nechceš to zkusit ještě upravit?
    V hlavě ji máš určitě dobře vymyšlenou, jen napsané se to mě, anonymnímu blbci zdá ... trošku nesmyslné...
    SNad se neurazíš. Když na Milly trošku zapracuješ, jistě bude skvělá.
    publikované: 20.06.2015 13:32:33 | autor: Iharo Senshi Kokoro (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014